^Omhoog

Leuker leven in de Transvaalwijk

Salsa dansles in het buurthuis

Instromers

Wil je graag ontdekken wat Salsa jouw te bieden heeft? dat kan iedere week in het buurthuis onder de bezielende leiding van André en Regina van Next Dance. Leer op een plezierige manier de basis van salsa met de focus op techniek. Een goed begin is het halve werk en voor je het weet geniet je van salsa op elk feestje!

Meer informatie kun je bekijken op https://nextdance.nl of op deze facebookpagina

Elke vrijdag UCP spellenavond

UCP 01Elke vrijdagavond houdt Spellenvereniging UCP haar wekelijkse spellenavond in Buurthuis Rengerspark. Ongeveer 25 mensen van alle leeftijden spelen dan tot na middernacht bord- en kaartspellen in alle soorten en maten.

Kolonisten van Catan en Carcassone ontbreken niet, maar de keuze is enorm. De club beschikt zelf over een ruime collectie, maar veel leden brengen ook eigen spellen mee. De inloop start vanaf 19:30 uur, de spellen zelf beginnen meestal rond 20:00 uur.

Lees meer...

Hardloopgroep

Iedere dinsdagavond start om 19.30 een groep hardlopers bij het buurthuis. Mocht u nu ook graag met een groep willen lopen dan kan dat!

Lees meer...

Dinsdagmiddag biljarten

Naast de vaste woensdag- en donderdagavond biljartclubs is er nu ook de mogelijkheid om op dinsdagmiddag 'een biljartje te leggen'. Bent u op dinsdagmiddag vrij en zoekt u nog een leuke bezigheid loop dan gerust eens binnen.

Lees meer...

Driebanden biljarttoernooi

driebanden klein

 

 

 

 

 

 

Ieder jaar organiseert buurthuis Rengerspark haar jaarlijks driebandentoernooi. Een sportief, leuk en bovenal gezellig toernooi dat zich al vele jaren op een grote belangstelling mag verheugen. Het is een toernooi voor iedere biljarter, beginner en gevorderde, we spelen tenslotte met handicap.

De voorronden spelen we op vrijdagavond en zaterdag. Op ieder tijdstip kunnen we 12 spelers plaats bieden. Uiteindelijk gaan er 32 spelers door naar de zondag. We spelen voor de fun en de eer maar er zijn ook leuke prijzen te winnen.

Copyright © 2013. Buurthuis Rengerspark  Rights Reserved.