^Omhoog

Leuker leven in de Transvaalwijk

Samenstelling bestuur

buurthuis klHet bestuur is nog steeds naarstig op zoek naar buurtbewoners die zitting zouden willen nemen in het bestuur. Mocht u tijd en zin hebben: laat het ons weten. Op de contactpagina staan onze telefoonnummers. Mocht u geen bestuursfunctie ambiëren maar wel eens een activiteit (mee)willen organiseren dan vernemen wij dat ook graag. Het buurthuis is van ons allemaal: hulp is altijd welkom!

Yoga in Transvaalwijk

yoga klOp vrijdagochtend 8 januari 2016 start al weer voor het 6e seizoen de Yogagroep Transvaalwijk voor een nieuwe lesserie hatha-yoga in het Buurthuis Rengerspark.

Wil je ontspannen? Onthaasten? Tot jezelf komen? Bewust(er) worden van je lichaam? Je adem? Je geest? Wel eens gedacht aan hatha-yoga? Dé manier om te komen tot een vitaler lichaam, een goede adembeheersing en een ontspannen geest.

Soft? Integendeel. Hatha-yoga is een fysieke vorm van yoga, maar geen gymnastiek. De lichaamsoefeningen, Asana’s, vragen om een selectieve aanspanning van spieren, concentratie en een juiste ademtechniek.

De oefeningen leren je spanning en ontspanning signaleren, spanning weg te nemen en ontspanning toe laten. Zo neem je op den duur een steeds meer ontspannen houding aan.

Lees meer...

Consumptieprijzen

zamicafe klHet bestuur van het buurthuis ziet zich genoodzaakt de prijzen voor de consumpties met ingang van het nieuwe jaar te verhogen. Verhoging van accijnzen op (fris)drank en daling van subsidies zijn de belangrijkste redenen voor deze noodzakelijke ingreep.

Buurthuis 50 jaar

buurthuis klHet is dit jaar  50 jaar geleden dat buurthuis Rengerspark op de huidige plek is gevestigd. We willen dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Mocht u suggesties voor een leuke, bijzondere activiteit hebben die in dit kader past dan horen we dat heel graag. Mail uw suggesties en ideeën naar info@buurthuisrengerspark.nl of bel met een van de bestuursleden.

Copyright © 2013. Buurthuis Rengerspark  Rights Reserved.