^Omhoog

Leuker leven in de Transvaalwijk

Uitslagen Rengerspark bosloop

Hier zijn de uitslagen van de loop:

 

5 km:
1-  29.19     Ingrid vd Veen
2-  29.19     Petra Pol
3-  32.58     Corine Visser
4-  33.07     Bas Visser
5-  33.07     Peter Visser
6-  39.53     Cindy vd Kooi
7-  39.58     Karen Dijkstra

 

10 km:
1-  42.58      Theo Borawitz
2-  46.12      Michiel de Nooijer
3-  46.25      Rens Osinga
4-  58.10      Jeannemiet Miltenburg
5-  58.26      Hotske  Tolsma
6-  58.46      Hennie Tromp
7-  1.04.36   Anneke vd Meer
8-  1.17.02   Desire Hindriks
9-  1.19.12   Jesse Versteegh
10-   ?????   Geert Jan Bosma

Rengerspark bosloop 9 april

loop 005De 6e Leeuwarder Bosloop, op zaterdag 9 april start natuurlijk weer vanuit het prachtige Rengerspark. Inschrijven kan vanaf 10.30 uur, de start is om 11.00 uur. Er is 5 en een 10 kilometerloop uitgezet door het Leeuwarderbos.
De kosten voor deelname zijn; € 1,00 voor kinderen (kidsrun), € 3,00 (vanaf 16 jaar) en handwerkmaterialen.
Dit jaar willen wij de kinderen op de ISK in Sint Annaparochie sponseren.
Voor handwerkmaterialen kunt u denken aan; breinaalden, haaknaalden, bolletjes wol, punnikklosjes, leuke lapjes stof of vilt. Misschien heeft u nog een ongebruikte naaimachine staan?
Kijk ook op facebook

 

NL-Doet 12 en 13 maart

Ook dit jaar hebben wij ons weer aangemeld met klussen voor NL-Doet. Het Oranjefonds steunt allerlei initiatieven die door vrijwilligers worden uitgevoerd. In en rond het buurthuis willen we weer aan de slag. Vooral veel verfwerk staat op het programma. Wilt u ons daar bij helpen? Graag dus. U kunt zich aanmelden via aanmelding@buurthuisrengerspark.nl Geeft u wel aan welke datum u het meest gelegen komt, beide mag ook natuurlijk.

nl-doet2012

Vluchtelingen koken voor U!

ME01Het succes van de ‘Meet & eat’ in het buurthuis hebben er toe geleid dat de zaken nu omgekeerd  worden! Een aantal vluchtelingen heeft aangeboden om voor een groep wijkbewoners te willen koken. Dat vinden we super leuk en het voorstel is daarom ook enthousiast ontvangen. En u kunt daar bij zijn! Voor slechts € 7,50 krijgt u een maaltijd voorgeschoteld die op Arabische wijze is bereid. Consumpties zijn voor eigen rekening. Deze speciale bijeenkomst staat voor aanstaande zaterdag 27 februari gepland. Als u daar bij wilt zijn dient u zich aan te melden bij Wilma Koole (wilmakoole@gmail.com). Er is plaats voor ongeveer 30 gasten, deelname aan deze bijzondere bijeenkomst is dus voor de snelle beslissers onder ons. Ontvangst in het buurthuis is tussen 17.00 en 17.30 uur.

Meet and eat in buurthuis

ME02Op initiatief van een groep vrijwilligers is in Leeuwarden voor de 3e keer met groot succes een ‘Meet & eat’ bijeenkomst georganiseerd. Bedoeling van deze bijeenkomsten is om vluchtelingen een aangename tijd bij iemand thuis te bieden maar ook de autochtone bevolking vertrouwd te maken met deze leuke mensen. Deze bijeenkomsten worden door zowel de gastgezinnen als de vluchtelingen als bijzonder leuk ervaren. Buurthuis Rengerspark heeft gemeend daar ook een bijdrage in te kunnen leveren door een grotere groep te kunnen ontvangen. Dit kan echter alleen als er aan twee voorwaarden wordt voldaan: er is financiele steun nodig en, belangrijker nog, er zijn vrijwilligers nodig om enerzijds de vluchtelingen te vermaken en anderzijds voor een grote groep te koken. Beide voorwaarden waren echter zeer snel geregeld. Het wijkpanel heeft ons financieel geholpen en daar zijn we het panel zeer dankbaar voor. Werven van vrijwilligers was ook geen enkel probleem, in totaal hebben een tiental wijkbewoners enthousiast geholpen.

Lees meer...

Copyright © 2013. Buurthuis Rengerspark  Rights Reserved.